210-9844880, 6942291212


Πρόληψη Καρδιακών Νοσημάτων

Μπορείτε να αποτρέψετε τις καρδιακές παθήσεις, ακολουθώντας ένα υγιεινό τρόπο ζωής . Εδώ θα βρείτε πέντε στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να προστατέψετε την καρδιά σας.

Τα καρδιακά νοσήματα μπορεί να είναι η κύρια αιτία θανάτου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αποδεχτείτε μοιρολατρικά.
Σίγουρα δεν μπορείτε να αλλάξετε κάποιους παράγοντες κινδύνου - όπως το οικογενειακό ιστορικό, το φύλο ή την ηλικία σας – όμως υπάρχουν μερικά βασικά βήματα πρόληψης των καρδιακών νοσημάτων που μπορείτε να κάνετε.

Μπορείτε να αποφύγετε καρδιολογικά προβλήματα στο μέλλον με την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής σήμερα. Εδώ είναι πέντε συμβουλές για την πρόληψη των ασθενειών της καρδιάς για να ξεκινήσετε.

Μην καπνίζετε

Άσκηση για 30 λεπτά τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας

Υγιεινή διατροφή

Διατηρήστε ένα υγιές βάρος

Κάντε συχνά εξετάσεις
   Pin it
 

Λίγα Λόγια

Ο καρδιολόγος Βασίλειος Παναγιωτίδης προσφέρει διάγνωση και θεραπεία, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα παθήσεων. Το περιβάλλον του ιατρείου, στο Παλαιό Φάληρο, είναι φιλικό και άνετο προς τον ασθενή, διαθέτοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Ο ιατρός καρδιολόγος καλύπτει ολόκληρο το νομό Αττικής, αλλά και την ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων. Παρέχεται δυνατότητα κατ’ οίκον επισκέψεων κατόπιν συνεννόησης και ανά περίσταση.

Δείτε στο Χάρτη

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση
  Αρτέμιδος 60, Παλαιό Φάληρο
 • Σταθερό:
  210-9844880
 • Κινητό:
  6942291212
 • E-MAIL ADDRESSES:
  info@vpanagiotidis.gr